Zebastian Possler

26 årig sörlänning som av slumpen hamnade i de norrländska skogarna i tidig ungdom, och där stannade han kvar. Tillsammans med kollegan har han utforskat norra Skandinavien sista åren med kameran och flugspöt i högsta hugg. Zebastian beskrivs av kollegan som glad, energisk & ödmjuk.

Ted Johansson

26-årig norrlänning, född och uppvuxen i Arvidsjaur med naturen som sin bakgård. Det är också där han spenderat större delen av sin uppväxt, med en kamera i ena handen och flugspöt i andra. Ted beskrivs av sin kollega glad, energisk & genuin.

Slider

Om oss

Allt började när vi insåg hur fantastiskt vi bor, och hur lite andra får se denna sida av vårt avlånga land. Vi har vandrat på så många leder, åkt i så många backar, fiskat i så många sjöar och träffat så många fantastiska människor som vi tänkt att fler måste få göra.

Just därför är Northern Stories här:

Vi vill visa er Norrland på riktigt.

Zebastian Possler

26-årig sörlänning som av slumpen hamnade i de norrländska skogarna i tidig ungdom, och där stannade han kvar. Tillsammans med kollegan har han utforskat norra Skandinavien sista åren med kameran och flugspöt i högsta hugg. Zebastian beskrivs av kollegan som glad, energisk & ödmjuk.

Ted Johansson

26 årig norrlänning, född och uppvuxen i Arvidsjaur med naturen som sin bakgård. Det är också där han spenderat större delen av sin uppväxt, med en kamera i ena handen och flugspöt i andra. Ted beskrivs av sin kollega glad, energisk & genuin.

Northern Stories på Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

Slider